Plat maar dan anders op Winkelcentrum Eglantier

Zaterdag 10 februari 2024

Door Peter Vroon

Galerie ArtFra aan de Eglantier opende zaterdagmiddag 10 februari een nieuwe expositie van kunstenaar Jan van Brienen. Menno Vos en Auke Terpstra openden samen de expo van Jan van Brienen. Jan kreeg lovende woorden van Menno en Auke die Jan de aandacht geven die hij verdient. Na de officiële opening die werd gevierd met een hapje en een drankje, konden de aanwezigen genieten van de schilderijen van Jan. Binnen Artfra hangen natuurlijk ook werken van de kunstenaars die bij Artfra zijn aangesloten.

De muziek werd verzorgd door gitarist Mario van Eeren die altijd een heerlijke sfeer weet te creëren. Jan is de eerste exposant in het nieuwe ruimte. Jan schildert plat maar dan anders.

Galerie ArtFra

Galerie Artfa heeft een nieuw pand betrokken op het winkelcentrum Eglantier. Door de goede samenwerking tussen de winkeliersvereniging Eglantier en Artfra is het mogelijk om kunst te brengen in de leegstaande panden.

Op de Eglantier is dat mogelijk om de leegstand tegen te gaan. Een voorbeeld voor het centrum van Apeldoorn waar dat een stuk lastiger is. Samenwerking is het toverwoord hiervoor en dat lukt al lange tijd op de Eglantier.

De expositie is tot en met 20 februari in Artfra te zien en verhuist daarna Zorgpark Schuylenburg.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!