Plezante plukorting voor campinggasten

Maandag 18 juli 2011

Door CODA

Goed nieuws voor alle verregende campinggasten op de Veluwe. CODA Museum in Apeldoorn biedt toeristen op regenachtige dagen in juli of augustus een droog dak boven het hoofd. Op regenachtige dagen krijgen bezoekers de zogeheten ‘plezante plukorting’ van 25% op de entreeprijs! Voor kinderen t/m 15 jaar is de toegang tot het museum gratis.

CODA Museum heeft meer in petto. Opa’s en oma’s die met hun kleinkinderen CODA Museum bezoeken worden op woensdagen in juli en augustus getrakteerd op een gratis kopje koffie of thee. Bezoekers die 65 jaar jong zijn, net als Suske en Wiske, mogen zelfs gratis naar binnen!

In CODA Museum te Apeldoorn spelen Suske en Wiske deze zomer de absolute hoofdrol. De beroemde striphelden zijn namelijk te zien in de tentoonstelling De tomeloze tijdreizigers, die allerlei leuke activiteiten biedt voor jong en oud. Neem plaats aan de striptekentafel, speel een potje armpjedrukken met Jerom, volg de spannende speurtocht of stap in de Teletijdmachine van professor Barabas en beland in een heus Suske en Wiske avontuur! Of ga aan de slag bij de elektrotafel en puzzeltafel. Vergeet niet de dag te eindigen met overheerlijke Vlaamse frieten in CODA Café.

Er zijn meer interessante tentoonstellingen in CODA Museum te zien: werk van Marius van Dokkum, zijn oeuvre wordt gevormd door schilderijen met humoristische taferelen uit het dagelijks leven, illustraties en tekeningen, portretten, stillevens en landschappen. De tentoonstelling Doortje de Vries – de verrassing van de binnenkant. Binnen en buiten zijn fantastische beelden van Tom Claassen te bewonderen en op de Verdieping de tentoonstelling Vrienden voor Vrienden, met werk van onder meer Karel Appel, Herman Brood en Corneille.

Openingstijden CODA Museum
Dinsdag      10.00 – 17.30 uur
Woensdag  10.00 – 17.30 uur
Donderdag  10.00 – 20.30 uur
Vrijdag        10.00 – 17.30 uur
Zaterdag     10.00 – 17.00 uur
Zondag       13.00 – 17.00 uur
Maandag     gesloten

Kijk voor meer informatie,  prijzen en voorwaarden op www.coda-apeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!