Plezier voor de zintuigen op het Zwitsalterrein

Zaterdag 16 december 2017

Door Gerard Oltmans

Met het organiseren van een winterversie van de Pop-Up Foodhallen heeft Tim Koldenhof weer een statement gemaakt. Stijlvolle gezelligheid op het Zwitsalterrein gedurende 4 dagen, met een combinatie van lekker eten, drinken, muziek en een wintermarkt. Geen patat, maar pasta, sushi, en muziek. Geen gehaktballen in de ballenbar, maar bitterballen gevuld met bijvoorbeeld rund, bouillabaisse of geitenkaas.

Natuurlijk zijn er poffertjes voor de kids maar ook de Sushi-trein en Thai Food voor de multi-cullies. Donderdag was er (zoals veelvuldig op FB te zien was) de originele Coca-Cola Kerstmis Truck en vrijdag was Hans Dulfer er voor de jazz-liefhebbers. Kortom, een festijn dat verder gaat dan een balletje, saté en friet. Het bleek er gezellig warm en gezellig druk.

De Pop-Up Foodhallen, van 14 t/m 17 december op het Zwitsalterrein.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?