Politie onderzoekt doorrijding na aanrijding

Zaterdag 9 augustus 2014

Door Redactie

Joke de Wolde

Beekbergen – De politie is een onderzoek gestart naar een doorrijding na aanrijding op donderdagmiddag 7 augustus op de Ruggeweg. Hierbij raakte een wielrenner licht gewond.

De politie kreeg rond 15.15 uur de melding dat op de Ruggeweg een aanrijding tussen een wielrenner en een auto had plaats gevonden en dat de automobilist was doorgereden.

Ter plaatse bleek dat een 41-jarige wielrenner samen met zijn zoon over de Berg en Dalweg reed. Hij werd hier ingehaald door een personenauto die direct daarna remde. De wielrenner kon een aanrijding net voorkomen en reageerde boos naar de automobilist. Beiden vervolgden hun weg. Korte tijd later fietste de wielrenner op de Ruggeweg , waar hij van achteren zou zijn aangereden door de automobilist die hem op de Berg en Dalweg in de problemen had gebracht. De wielrenner viel en liep verschillende schaafwonden op. Zijn fiets werd zwaar beschadigd. De personenauto, een grijze Mercedes A-klasse, reed vervolgens door zonder dat de bestuurder zijn identiteit bekend maakte.

De politie is een onderzoek gestart en daaruit bleek dat het ging om een grijze Mercedes A-klasse die werd bestuurd door een 84-jarige man uit de gemeente Apeldoorn. Van de man is een verklaring opgenomen.

Bron: Politie.nl | Laatste update: 08-08-2014 | 17:11

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!