Politie vraagt hulp bij zoektocht naar scooters

Dinsdag 19 juni 2012

Door Redactie

Een onbekende man huurt op 21 mei bij VVV-vestigingen in Hoenderloo en Eerbeek twee scooters, maar brengt ze niet meer terug. De man gebruikt een legitimatiebewijs van iemand anders en geeft valse telefoon- en adresgegevens op. Beide scooters zijn 1700 euro waard. De politie wil graag weten of iemand deze man herkent?

De man meldt zich rond 12:30 uur eerst bij de VVV-vestiging in Eerbeek, gevestigd in een boekhandel aan de Stuijvenburchstraat. Hij huurt een witte bromscooter van het merk Piaggio met kenteken F-572-HK. De man betaalt de huursom van enkele tientjes, maar brengt de bromscooter niet meer terug.

Ongeveer een uur later, rond 13:30 uur, meldt de man zich in Hoenderloo, bij de VVV-vestiging aan de Apeldoornseweg. Ook hier huurt de man een witte bromscooter van het merk Piaggio, dit keer met kenteken F-582-HK. Opnieuw betaalt de man de huursom, maar de VVV-medewerkers zien de scooter niet meer terug.

De scooters staan als gestolen gesignaleerd.

In Hoenderloo is de man door een beveiligingscamera gefilmd: bekijk hier zijn foto. De politie is erg benieuwd of iemand de man herkent, of meer weet over waar de scooters gebleven zijn. Tips kunt u doorgeven via onderstaand tipformulier, of via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook, via 0800-7000.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!