Politie vraagt hulp bij zoektocht naar scooters

Dinsdag 19 juni 2012

Door Redactie

Een onbekende man huurt op 21 mei bij VVV-vestigingen in Hoenderloo en Eerbeek twee scooters, maar brengt ze niet meer terug. De man gebruikt een legitimatiebewijs van iemand anders en geeft valse telefoon- en adresgegevens op. Beide scooters zijn 1700 euro waard. De politie wil graag weten of iemand deze man herkent?

De man meldt zich rond 12:30 uur eerst bij de VVV-vestiging in Eerbeek, gevestigd in een boekhandel aan de Stuijvenburchstraat. Hij huurt een witte bromscooter van het merk Piaggio met kenteken F-572-HK. De man betaalt de huursom van enkele tientjes, maar brengt de bromscooter niet meer terug.

Ongeveer een uur later, rond 13:30 uur, meldt de man zich in Hoenderloo, bij de VVV-vestiging aan de Apeldoornseweg. Ook hier huurt de man een witte bromscooter van het merk Piaggio, dit keer met kenteken F-582-HK. Opnieuw betaalt de man de huursom, maar de VVV-medewerkers zien de scooter niet meer terug.

De scooters staan als gestolen gesignaleerd.

In Hoenderloo is de man door een beveiligingscamera gefilmd: bekijk hier zijn foto. De politie is erg benieuwd of iemand de man herkent, of meer weet over waar de scooters gebleven zijn. Tips kunt u doorgeven via onderstaand tipformulier, of via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook, via 0800-7000.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?