Help de bevolking van Oekraïne

Premium prijs voor Klaaysen bij German Design Award 2015

Vrijdag 31 oktober 2014

Door Redactie

© Klaaysen Design

De internationale jury van de German Design Council onderscheidt de kantoormeubelen van Aviator line® met de ‘Special Mention’ van de German Design Awards in de categorie ‘Office’.  Designer Bert Klaaysen van Klaaysen Design mag voor de tweede keer deze prestigieuze vermelding achter zijn naam schrijven. 

Bert Klaaysen: “Ik ben ongelooflijk trots dat Aviator line® uit 2.250 inzendingen in 10 categorieën is onderscheiden met deze prijs. De concurrentie was groot. De speciale vermelding wordt door de Rat für Formgebung alleen toegekend aan producten met een toonaangevend design. Ik beschouw het als een bijzondere erkenning dat ik deze internationale prijs voor de tweede keer in ontvangst mag nemen.”

Over de German Design Award
Jaarlijks wordt de German Design Award uitgereikt door de Duitse Raad van Vormgeving. Zij vertegenwoordigen al 60 jaar nationaal en internationaal design in Duitsland. De jury van de German Design Award 2015, bestaat uit een panel van 30 experts uit verschillende vakgebieden. Zij kunnen een stem uitbrengen over 10 verschillende categorieën. Zij beoordelen de inzendingen op verschillende criteria zoals; kwaliteit van het ontwerp, de mate van innovativiteit, merkwaarde, functionaliteit, ergonomie en ecologische compatibiliteit.

Prijsuitreiking
Bert Klaaysen heeft de prijs gewonnen samen met Wouter Klaaysen(Dive creative). Beide heren moeten nog even wachten op het moment dat ze de prijs ontvangen. De prijsuitreiking vindt plaats op 13 februari 2015 in Frankfurt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?