Help de bevolking van Oekraïne

Prijswinnaars vermaken zich op Spirit of Winter

Dinsdag 22 november 2011

Door Redactie

Rob Feber

Naast Rob Feber waren er ook een aantal prijswinnaars van Apeldoorn Direct die zich richting Spirit of Winter mochten vertoeven. Zij vermaakten zich prima en maakten het volgende verslag.

We zijn met z’n vijven een dagje uit geweest naar de Spirit of Winter. Dit werd gehouden op het terrein van Paleis het Loo in Apeldoorn. We kwamen vrijdag 18 november 2011 precies om 10 uur ’s ochtends aan, dus we konden gelijk naar binnen.

Wat een leuke sfeer met al die witte tenten die ze speciaal voor deze fair hebben neergezet. Er waren heel veel tenten met leuke sfeerdingetjes voor de kerst. Daar konden we heel veel leuke ideeën opdoen om zelf iets te maken. Zo was er een tent waar hele mooie kransen werden gemaakt. Van bijvoorbeeld eikenblad of orchideeën. We hebben even goed de kunst afgekeken. Ook heel veel tenten met allerlei lekkere etenswaren zoals worst, kaas, noga, speciale broden, super lekkere chocolade enz enz. Er viel voor iedereen wel iets lekkers te halen.

Als je een leuke sjaal nodig had, kon je op deze fair ook uit heel veel soorten kiezen. Hele mooie sjaals in verschillende prijsklassen. Of leuke mutsen. Echt keus genoeg. We hebben ook heerlijk gesmuld van een pizza die in een speciale oven met daarin een gloedhete plaat werd klaargemaakt.  Er waren ook vele tenten met kleding. Leuke jassen, vesten, poncho. Echt voor elk wat wils.

We hebben nog heerlijk geluncht in een speciale tent waar heerlijke warme broodjes, soep, belegde broodjes klaarstonden. Ook koffie en thee. Daar hebben we even heerlijk uitgerust.
Daarna zijn we nog een tweede ronde gegaan. Het leuke aan onze dag was dat het weer zo meezat. Een heerlijk zonnetje. Dat was extra genieten. Het was ook nog niet te druk. We konden overal heerlijk rustig kijken. Er heerste een hele ontspannen sfeer overal. Met hele vriendelijke mensen die de spullen verkochten.

We konden ook met het entreekaartje gratis in Paleis het Loo kijken. Maar dat hebben wij dit keer niet gedaan omdat we daar allemaal al eens zijn geweest. Al met al hebben wij een hele gezellige dag gehad op de spirit of winter in Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kunst Museum

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?