Help de bevolking van Oekraïne

Prinse(sse)ndagen op het Loo

Woensdag 3 oktober 2012

Door Redactie

Tijdens de herfstvakantie is het op 16, 17, 20 en 21 oktober aanstaande weer ‘Prinsen- en Prinsessendag’ op Paleis Het Loo. Kom verkleed naar Het Loo, laat je schminken als een echte prins of prinses en neem plaats op een Koninklijke troon! In en rond het paleis kun je een speurtocht doen en het poppentheater speelt een vrolijke voorstelling voor jong en oud.

Vanwege de enorme belangstelling in de zomermaanden worden er op vier dagen tijdens de herfstvakantie op Het Loo weer ‘Prinsen- en Prinsessendagen’ georganiseerd. Deze dagen staan de jonge museumbezoekertjes helemaal centraal. De kinderen worden geschminkt, mogen een eigen kroon versieren, een speurtocht volgen en een voorstelling van het poppentheater bijwonen. Voor al deze extra activiteiten tezamen wordt een supplement van € 1,50 p.p. gevraagd (wel in combinatie met een geldig entreebewijs).

Alle activiteiten zullen binnen plaatsvinden.

Buiten rijdt de donkerblauwe Ford LTD Convertible rond; de chauffeur maakt graag een praatje met de kinderen. Deze hofauto werd van 1972 tot 1992 gebruikt als open dienstauto voor koningin Beatrix bij o.m. streekbezoeken en Koninginnedagen.

Voor liefhebbers is het mogelijk een ritje met de paardentram of koets te maken (€ 1,00) en een kinderaudiotour (€ 3,00; vanaf 8 jr.) door het paleis te volgen. Hierbij loop je met een hoofdtelefoon op langs de paleiskamers en worden er spannende verhalen over het paleis en zijn bewoners verteld. Voor alle kinderen is er een leuk kadootje.

Verkleed komen mag, maar hoeft niet!

Deelname Prinsen- en Prinsessendag:

€ 1,50 per kind extra op de reguliere entreeprijs voor kinderen (maximaal 4 kinderen t/m 5 jaar per 1 betalende volwassene. Vanaf vijfde kind € 4,00 extra per kind). Aanmelding deelname niet nodig.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Museum Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?