Prinsheerlijke Barretocht weer een succes

Zaterdag 29 oktober 2016

Door Redactie

Met ruim 250 bezoekers mag de Prinsheerlijke Barretocht weer een succes worden genoemd. Toch twijfelt de organiserende Juniorkamer of er twee edities per jaar op de rol moeten blijven staan. Een keer jaarlijks behoort in 2017 dan ook tot de mogelijkheden. ,,We zijn er nog niet uit’’, laat Dani Levy namens serviceclub de Juniorkamer weten. ,,Straks na de evaluatie nemen we hierover een besluit.’’

De ingrediënten voor een gezellig avondje zijn uit voorraad leverbaar. Een tiental speciaal-bieren in daarvoor bestemde proefglazen, evenzovele locaties in de Apeldoornse binnenstad, een aantal mobiele artiesten, een paardentram voor wat extra sfeer, een zakje met gekleurde muntjes  en een roulerend systeem waaraan de aangesloten  etablissementen onderhevig zijn waardoor er ruimte is voor wat variatie of zelfs twee debutanten. Vrijdagavond 28 oktober waren dat Het Pool KV (Beekpark) en Han en Aaf (Nieuwstraat).

Apeldoorn Direct stuurde twee fotografen/verslaggevers op pad om vooral niets te missen. ,,Beregezellig’’, aldus het duo Vroon-Oltmans. ,,En deze keer hele goeie bieren.’’ Wordt vervolgd.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?