Help de bevolking van Oekraïne

Publiek zit op puntje van de stoel tijdens Show Apeldoorn

Woensdag 28 december 2016

Door Redactie

Een bombolle Rabobankzaal en een zeer enthousiast publiek beleefde Show Apeldoorn woensdagavond 28 december. Maandenlang hadden de Apeldoornse talenten die meededen toegeleefd naar de show die een uur duurde, in elkaar gezet door Silvester Zwaneveld.

Silvester als verteller nam het publiek mee naar een verhaal bij de kerstboom. Het verhaal ging over Tristan die voor zijn moeder een nieuwe man zocht. Zijn vader was overleden en hij wilde dat zijn moeder weer gelukkig zou worden. Een echt liefdesverhaal dat zich afspeelde in Apeldoorn.

De Mannen, Excellentie, Isabella en Sandy en Fanuel; zomaar een paar van de deelnemende Apeldoorners. De talenten waren van alle leeftijden en speelden, zongen en dansten met alles wat ze in hun mars hadden. Het verhaal bleef boeien van het begin tot het einde, mede door de mooie belichting op het podium.

Rishantalia danste als een sneeuwvlokje over het podium en de Diva’s & the Gent gaven een knap staaltje slagwerk waarmee het verhaal werd geopend. Zeer kunstig en elegant voerde Felicia ten Have ook nog een paaldans op.

Show Apeldoorn, Theater Orpheus, woensdag 28 december, 19.00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?