Rabobank Apeldoorn en Omgeving jureert voor High Growth Awards

Maandag 21 november 2011

Door Redactie

Afgelopen maanden heeft Rabobank Apeldoorn en Omgeving de jurering op zich genomen voor de High Growth Awards. Diverse ondernemers in de regio Oost-Nederland, en met name in het werkgebied Apeldoorn en omstreken, werden door Rabobank Apeldoorn en Omgeving beoordeeld. Zij maakten kans om voorgedragen te worden voor de landelijke verkiezing en uitreiking van de High Growth Awards op dinsdag 29 november a.s.  


High Growth Awards

De High Growth Awards, onderdeel van het platform Port4Growth, is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. De High Growth Awards vinden dit jaar plaats op dinsdag 29 november. Een onafhankelijke landelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de genomineerde en voorgedragen bedrijven uit de regionale beoordelingsronde. Men strijdt om de titel van beste regionale groeionderneming. De beoordeling is gebaseerd op welke bijzondere wijze succesvolle groeibedrijven zaken anders aan hebben gepakt waardoor zij beter en sneller zijn gegroeid.

Regionale beoordeling

Voor de beoordeling van de genomineerde bedrijven in de regio Oost-Nederland nam namens Rabobank Apeldoorn en Omgeving, directeur Bedrijven Ronald van Wetering, de jurering op zich. Samen met Grant Thornton Accountancy werden circa 14 bedrijven uit het werkgebied beoordeeld. ‘Ik was blij verrast om te zien hoeveel bedrijven er zijn die, ondanks het huidige economisch klimaat, een enorme groei door hebben gemaakt met een goede winstgevendheid en innovatieve kracht. Dit heeft mij absoluut geïnspireerd!’ Bij de beoordeling hebben wij gelet op een aantal factoren zoals de doorgemaakte groei en de kwaliteit daarvan, het jaar van oprichting, het bedrijfsresultaat ten opzichte van andere bedrijven in vergelijkbare branches, maar ook werden bijvoorbeeld bedrijfs- en automatiseringsprocessen bekeken.
De input van deze regionale beoordeling is overgedragen aan de landelijke jury, welke op 29 november de winnaar bekend maakt. ‘Het is geen gemakkelijke taak! Mijn advies aan de landelijke jury; let niet alleen op de absolute groei maar beoordeel daarbij ook het rendement en de innovatieve kracht van een onderneming.’

De kracht van Port4Growth

Port4Growth brengt groeiondernemers bij elkaar. Zij is het onafhankelijke platform dat groei, innovatie en succes zichtbaar maakt. De ondernemers hebben de ambitie om door te groeien en vormen daardoor een uniek netwerk. Zij versterken elkaar door in bijeenkomsten en op de internetcommunity kennis en ervaring over hun groei te delen. Rabobank Nederland is sinds 2010 volledig partner en helpt op deze manier ondernemers doorgroeien

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!