Help de bevolking van Oekraïne

Recordbezoek bij Vue Apeldoorn

Donderdag 29 december 2016

Door Redactie

Archief

Bioscoopketen Vue heeft het hoogste bezoekersaantal ooit gehaald. De zalen trokken gisteren in de kerstvakantie, woensdag 28 december, ruim 3200 bezoekers wat een stijging geeft van 35% op vorig jaar. De ruim 3200 bioscoopbezoekers is een uniek record. Nog nooit zijn er zoveel bioscoopkaarten op een dag verkocht in Apeldoorn. De publiekstrekkers zijn Rogue One: A Star Wars Story, Sing, Fantastic Beasts And Where To Find Them, Passengers en de Nederlandse bioscoophit Soof 2.

Recordjaar en extra bioscoopzaal
Naast de drukste dag ooit zit het bioscoopbezoek in Apeldoorn fors in de lift. Over heel 2016 mocht Vue Apeldoorn al 300.000 bezoekers verwelkomen.
Sinds 1 december is de nieuw gebouwde bioscoopzaal in gebruik. Met de komst van de zevende bioscoopzaal verwacht Vue Apeldoorn ook in 2017 een forse groei in bezoekers te maken.

Over Vue
Vue, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?