Het Rode Kruis en Koningskind verzorgen: Mijn EHBO en ik

Dinsdag 29 maart 2016

Door Redactie

Elk jaar komen gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulp terecht na een ongeluk thuis. Gelukkig ben jij als ouder altijd in de buurt van je kind en kun je EHBO verlenen als dat nodig is … toch? Omdat je kind het liefst door jou geholpen wordt, verzorgt Koningskind kinderopvang samen met het Rode Kruis – afdeling Apeldoorn – woensdag 6 april van 19.30u tot 21.30u een informatie avond. Dit themamoment Mijn EHBO en Ik vindt plaats aan de Henri Dunantlaan 6 in Apeldoorn. Ben je benieuwd? Meld je dan vóór 4 april aan via danielle@koningskind.nl.

Mijn EHBO en ik
Weet jij wat je moet doen als je kind bewusteloos raakt of heet water over zich heen krijgt? Omdat je kind het liefst door jou geholpen wordt bieden wij een uitgelezen moment om laagdrempelig kennis te maken met informatie over EHBO aan baby’s en kinderen. Van het Rode Kruis, afdeling Apeldoorn, komt er een instructeur bij ons op bezoek om uitleg te geven over de theorie gevolgd door een stukje praktijk.

Aanmelden
Wat kan je verwachten? Een volledig verzorgde en vooral gezellige avond inclusief deskundig advies. Het themamoment begint om 19.30u en duurt tot ongeveer 21.30u. Deelnemers worden ontvangen met een kop koffie of thee en een versnapering. Vervolgens zal de instructeur van start gaan. Ben je benieuwd naar wat de instructeur van het Rode Kruis, afdeling Apeldoorn, te vertellen heeft? Meld je dan vóór maandag 4 april aan voor ‘Mijn EHBO en ik’ via danielle@koningskind.nl, hoofdbegeleidster Koningskind kinderopvang locatie Sprengenpark.

Rode Kruis in Apeldoorn
Het Rode Kruis is een symbool geworden voor hulp aan mensen in nood. Of het nu slachtoffers zijn van een aardbeving in een ver land of mensen die het moeilijk hebben in Nederland: het Rode Kruis helpt altijd. Overal. Zonder mensen uit te sluiten, als neutrale en onafhankelijke organisatie. Dat doen we ook in Apeldoorn door te helpen met noodhulp, evenementenhulp, voorlichting, sociale hulp en EHBO. Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Ook bij jou in de straat. Voor meer informatie check: www.rodekruis.nl/afdeling/apeldoorn.

Koningskind kinderopvang
Koningskind is meer dan alleen een kinderopvang. Wij willen een verlengstuk zijn van de belangrijkste leefomgeving, namelijk thuis. Dit doen wij onder meer door ouders te ondersteunen en te voorzien van de nodige informatie/kennis betreft de ontwikkeling van hun kind(eren). Meer informatie over Koningskind kinderopvang vind je op onze website www.koningskind.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!