ROPARUN team 21018dagen klaar voor de start!

Donderdag 24 mei 2012

Door 21018dagen

21018dagen

Zaterdag 26 mei dan is het toch eindelijk zo ver. Na maanden lange intensieve voorbereidingen gaat het Apeldoorns getinte Roparun team 288, 21018dagen.nl, om 16.50 uur van start in Parijs. Het is aan Emile Loth om de eerste passen te doen voor de Roparun 2012. Samen met zeven andere hardlopers wordt er in estafettevorm 520 kilometer afgelegd en komt het team op pinkstermaandag om 16.00 uur binnen op de Coolsingel in Rotterdam.

Teamcaptain Henk Jolink heeft verkondigd er klaar voor te zijn met het hele team. Fysiek zijn alle lopers al maanden lang volop in training om de kilometers in de benen te krijgen. Per loper wordt er een afstand van 65 kilometer afgelegd in stukjes van 1,5 kilometer.

Wij zijn ook live te volgen via www.roparunlive.nl

Veel volg plezier en hopelijk tot ziens in Rotterdam of op een andere plek op de route waar jullie ons kunnen aanmoedigen. Bij bepaalde dorpen in Frankrijk, Belgie en Nederland worden grote evenementen georganiseerd om ons aan te moedigen. Kijk HIER voor meer informatie en dan specifiek onder doorkomsten 2012.

Mocht je niet helemaal naar zeeland willen komen, dan kun je altijd nog Roparun team 6, Ecorunners, aanmoedigen. Zij k0men vanuit Hamburg Duitsland door Apeldoorn.

Bedankt voor de steun en eventueel aanmoedigen langs de route.

Sportieve groet,

Emile Loth en teamleden www.21018dagen.nl

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?