‘s Heeren Loo heeft meerdere prijzen bij Special Media Awards bemachtigd

Dinsdag 14 november 2023

Door Tristan Zandstra

Woensdag 8 november werd bij Beeld en Geluid in Hilversum de vijfde editie van de Special Media Awards gevierd. Het evenement, gericht op mediamakers met een verstandelijke beperking, stond in het teken van creativiteit, moed, en doorzettingsvermogen. Drie van de vier genomineerden vanuit ‘s Heeren Loo gingen met een prijs naar huis, waaronder streamer en YouTuber Jordy Ham uit Apeldoorn.

Winnaar categorie game

Jordy Ham ontving de prestigieuze award in de categorie gamen vanwege zijn vaardigheden en creativiteit in de gaming wereld. Jordy was erg blij met de winst: “Het voelt goed om eindelijk erkenning te krijgen.” Naast het inspireren en informeren van anderen zorgt Jordy met zijn video’s ook voor vermaak. De deskundige vakjury kreeg de taak om de winnaars te selecteren, deze prees Jordy’s uitzonderlijke talent. ‘’Met het winnen van de trofee heb ik mijn streven gehaald!”, aldus Jordy

VIP-gasten en presentatoren

De rode loper werd uitgerold voor de VIP-gasten van de avond, die werden verwelkomd door presentatoren Irene Moors en Kevin van den Berg. De avond zelf was een levendige mix van entertainment, humor, en emotie. De zaal ademde zowel spanning als opwinding, met vreugdevolle momenten en sporadisch een vleugje teleurstelling. Desondanks was het een hoogtepunt voor alle deelnemers.

Een feestelijke avond

‘’De Special Media Awards zijn een eerbetoon aan het talent en het doorzettingsvermogen van mediamakers met een verstandelijke beperking”, aldus Willeke van Uden, woordvoerder van ‘s Heeren Loo. Ze geeft aan trots te zijn op hun prestaties ‘waarbij het meedoen alleen al een feestje is’. “Maar als je dan met drie grote awards naar huis gaat, is dat echt een mijlpaal in de carrière van de mediamakers. Het was een onvergetelijke avond vol inspiratie en bewondering”, vertelt Willeke.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!