Samenwerking A.V.V. Columbia en fysiotherapie Noordhuis

Maandag 19 december 2016

Door Ben Eggermont

Fysiotherapie praktijk Noordhuis en A.V.V. Columbia gaan met ingang van de “Columbia Veeneman zaalvoetbal 3-daagse” d.d. 28-29- 30 december een samenwerking aan. Deze samenwerking zal zich met name richten op het snel kunnen signaleren en mogelijk behandelen van allerlei klachten van het bewegingsapparaat. Belangrijk hierin zijn de korte lijntjes die er zijn tussen de sporter en de fysiotherapeut. Doel van deze samenwerking is voor de sporters mogelijk te maken dat iedereen met plezier zijn sport kan uitoefenen. Soms kan fysiotherapie hierin ondersteunen en met deze samenwerking kan er snel gehandeld worden bij o.a. blessures.

De samenwerking is tot stand gekomen doordat Mischa Hendriksen, werkzaam als fysiotherapeut in het kinder- en jeugdteam bij Fysiotherapie Noordhuis en tevens speler bij Columbia 1, de partijen heeft samengebracht. “in mijn vrije tijd word ik regelmatig gevraagd om mee te kijken bij blessures. Door dit professioneler te organiseren voor de vereniging ontstaat er meerwaarde voor de leden van AVV Columbia en Fysiotherapie Noordhuis”, aldus Mischa Hendriksen”

Samen met Eddie Zeën (voorzitter Columbia) en Ron en Angelique Noordhuis (praktijkhouders) zijn er afspraken gemaakt om een duurzame samenwerking mogelijk te maken met voordeel voor de leden. “AVV Columbia ontwikkelt zich steeds meer als een Omni-sport locatie voor de wijk Apeldoorn-zuid en daarbij passen professionele contacten zoals de kind- en jeugdafdeling van Fysiotherapie Noordhuis, onze organisaties hechten veel aan de gezonde ontwikkeling van onze jeugd in de wijk, aldus Eddie Zeën, voorzitter Columbia”.

De start van deze samenwerking zal tijdens de “Columbia Veeneman zaalvoetbal 3-daagse” zijn. Hierbij zullen er 2 medewerkers van Fysiotherapie Noordhuis aanwezig zijn voor een inloopspreekuur op de finaledag van 13:00 tot 14:00 uur.

Na de zaalvoetbal 3-daagse zal er iedere laatste zaterdag van de maand een (kinder)fysiotherapeut aanwezig zijn op Sportpark De Winkewijert voor een inloopspreekuur. Hier kunnen alle leden van A.V.V. Columbia terecht voor vragen over hun lichamelijke gesteldheid.

Ga voor meer informatie naar www.fysiotherapie-noordhuis.nl en www.avvcolumbia.nl

 

Over AVV Columbia

Columbia is een actieve voetbalvereniging in Apeldoorn-zuid die meer is dan een voetbalvereniging. Werkend aan een openclub accommodatie en al actief op het gebied van darts, carnavalsvereniging mag zij zich een diverse en actieve verenigingen noemen. Ook haar maatschappelijke rol pakt Columbia op door middel van samenwerking met scholen, BSO en de stichting Life Goals Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?