Schoen zetten en nog veel meer Sint-activiteiten in CODA

Dinsdag 22 november 2016

Door Redactie

Archief

Na de persconferentie met Sinterklaas op 9 november jl. is er voor kinderen én volwassenen nog veel meer te doen in CODA. Zo is er de workshop ‘Het geheim van rijm’ door stadsdichter Hanz Mirck, kunnen kinderen vouwschoentjes knutselen én zetten en gaan we in CODA FabLab leuke Sint-knutsels maken. Kijk voor alle activiteiten, de data en overige informatie op www.ooda-apeldoorn.nl/sint.

Momenteel kan je in de CODA vestigingen en Jeugd- en Buurtbibliotheken een vouwschoentje ophalen. Knutsel hem zelf thuis in elkaar óf kom op 23 of 30 november naar een van de speciale knutselmiddagen in onderstaande vestigingen:
•    CODA Centrale Bibliotheek: woensdag 23 en 30 november, 14.00-15.30 uur [aanmelden verplicht
via sint@coda-apeldoorn.nl]
•    CODA dok Zuid: woensdag 23 november, 14.00-15.30 uur
•    CODA De Maten: woensdag 23 november, 14.00-15.30 uur

Oh kom er een kijken…
…. wat er in jouw vouwschoentje zit. Heb je jouw schoentje in CODA gezet, dan kun je donderdag 1 december komen kijken wat Sint en zijn Pieten erin hebben gedaan!

Heerlijk Voorleesavondje
Sinterklaas weet als geen ander hoe belangrijk voorlezen is en heeft daarom donderdag 1 december uitgeroepen tot Heerlijk Voorleesavondje! Wist u dat met slechts een kwartiertje voorlezen per dag de lees- en taalvaardigheid van uw kind(eren) enorm toeneemt? Boekhandels en bibliotheken in Nederland roepen daarom alle ouders van Nederland op om die avond 15 minuten voor te lezen. Doet u ook mee? Het schoencadeautje kunt u hier prima voor gebruiken 😉

Knutselmiddagen in CODA Junior
Woensdag 23 en 30 november is er in CODA Junior (in CODA Centrale Bibliotheek) van alles te doen: Zo kun je in CODA FabLab allerlei leuke Sint-knutsels maken en kun je in de Surprisewerkplaats onder andere luisteren naar de mooiste, leukste en gekste Sinterklaasverhalen. Jij komt toch ook?!

Workshop ‘Het geheim van rijm’
Speciaal voor volwassen heeft stadsdichter Hanz Mirck de workshop ‘Het geheim van rijm’ bedacht. Iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij de Sinterklaasgedichten is 23 november om 15.00 uur van harte welkom in CODA Centrale Bibliotheek. Aanmelden voor deze workshop kan door een mail te sturen naar sint@coda-apeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!