Help de bevolking van Oekraïne

Scholieren kopen voordelig jaarabonnement voor bus en trein

Woensdag 12 augustus 2015

Door Uitgeverij Stedendriehoek

© Stedendriehoek
Ervaar het OV

Tot en met 30 september 2015 krijgen scholieren van 12 tot en met 18 jaar 75 euro korting van de provincie Gelderland bij de aanschaf van een jaarabonnement Altijd Korting Scholier. De prijs is dan 100 euro in plaats van 175 euro.

Het jaarabonnement Altijd Korting Scholier geeft in het schooljaar 2015-2016 recht op 40% korting op reizen met de OV-chipkaart in de bussen van Syntus op de Veluwe en de bussen en treinen van Arriva in de Achterhoek en Rivierenland.

De korting geldt in alle Gelderse bussen van Arriva en Syntus. Op de buurtbussen waar de chipkaart is ingevoerd, kan ook met het abonnement gereisd worden. Dit geldt ook voor Breng-bussen die op een aantal lijnen samen met Syntus en Arriva rijden, waaronder buslijn 43: Dieren-Apeldoorn (Breng/Syntus). Daarnaast geldt de korting op een aantal regionale treintrajecten, waaronder Winterswijk-Zutphen (Arriva), Zutphen-Apeldoorn (Arriva) en Zutphen-Hengelo-Oldenzaal (Syntus). Deze actie biedt de provincie in samenwerking met Arriva en Syntus aan.

De actievoorwaarden zijn te vinden op de websites van de vervoerders: www.syntus.nl en www.arriva.nl. Scholieren kunnen het jaarabonnement Altijd Korting Scholier aanschaffen via de website van Arriva en Syntus. Na aanschaf van het abonnement kunnen ze op dezelfde site direct een formulier invullen om 75 euro retour te ontvangen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?