Serious Xmas Party is op zoek naar jou

Woensdag 15 november 2017

Door Redactie

Heb jij een band, ben je DJ of heb je een leuke act? Dan hebben wij voor jou een podium om in de week van 3FM Serious Request ouw kunsten te vertonen!

Het podium komt van zaterdag 16 tot en met zondag 24 december op het Raadhuisplein te staan. En Stichting Horeca Raadhuisplein
heeft ons, trotse initiatiefnemers van Serious Xmas Party, gevraagd de programmering op dat podium te verzorgen. Dat doen wij natuurlijk graag! Belangeloos zelfs, het mooie bedrag dat wij hiervoor krijgen, komt geheel ten goede aan 3FM Serious Request.

Al doen wij dit natuurlijk niet zomaar. Want het gaat er natuurlijk om dat wij met z’n allen zoveel mogelijk geld ophalen voor de stille
ramp van 3FM Serious Request, kinderen en ouders, die elkaar door een (natuur)ramp of conflict uit het oog verloren zijn.

Wereldwijd gaat dit om meer dan vier miljoen mensen, in bijvoorbeeld Nigeria, Nepal of de Democratische Republiek Congo.

Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. Meer info over de stille ramp? Kijk op www.3fm.nl/seriousrequest

Dus nu zijn wij op zoek naar jou! We willen er een groot feest vanmaken, met nationale en vooral regionale bands, dj’s en acts. Alle genres en kunstvormen zijn welkom!

Heb wij je enthousiast gemaakt en heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan via onze website

www.seriousxmasparty.nl/doemee en wie weet sta jij in de weekvoor Kerst op de bühne! We verwachten wel van je dat jij je, netals wij, belangeloos inzet voor dit geweldige evenement.

Ook dit jaar organiseren we de Serious Xmas Party! Op zaterdag 16 december in Poppodium Gigant.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!