Snapshot: triagepost voor extra veiligheid

Dinsdag 12 mei 2020

Door Redactie

Wie het Gelre Ziekenhuis wenst te betreden moet de komende tijd door een zogenoemde triagepost. Daarmee is aangegeven dat de normale zorgverlening op gang is gekomen en er daardoor bij de ingang extra op veiligheid wordt gelet. Er wordt gevraagd of je de afgelopen 48 uur lichamelijke klachten hebt gehad. Vervolgens neemt iemand jouw lichaamstemperatuur op. Is alle oké, dan krijg je een kaart mee die je na afloop van je bezoek weer bij de uitgang mag inleveren. Het moge duidelijk zijn: het coronavirus is nog lang niet verslagen ondanks het feit dat de druk op de IC dagelijks wat afneemt.

In deze verwarrende tijden brengt Apeldoorn Direct een reeks met de titel Snapshot. Actuele foto’s met een kort verhaaltje. Net iets meer dan een bijschrift.

Zelf ook opvallende situaties gezien in het kader van de coronacrisis? Stuur ze ons onder dit bericht op Facebook of door te mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl. Vertel er wel even bij waar de foto is gemaakt en even 1 of 2 zinnetjes met uitleg van de situatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!