SOAP zoekt medewerkers die het zonnetje in huis zijn

Donderdag 19 april 2018

Door Martijn de Frankrijker

Arthur Batenburg

Nu de zon dan eindelijk echt terug lijkt te zijn is het moeilijk niet vooruit te kijken naar alle zonnige zomerdagen. En als het aan Alger van Veldhuizen en Bert Heijink ligt dan worden die dagen nog mooier dankzij SOAP.„Op 23 mei gaat ons stadsstrand open. Wij hebben er ongelooflijk veel zin in, maar zijn nog wel op zoek naar wat toppers voor op de vloer.” Die ‘toppers’ zoeken ze in alle soorten en maten.

Al vanaf de eerste zonnestralen dat SOAP open is, vanaf 23 mei, zal er hard gewerkt moeten worden. Van Veldhuizen vertelt: „We hebben al gelijk een paar mooie evenementen staan. Zo gaat SOAP veel doen met verhuur en partijen, daar is de locatie perfect voor. Ook zijn we op 21 juni op bijzondere manier onderdeel van het Drakenbootfestival. Daarom moeten we gelijk knallen met toppersoneel.”

Jarenlange ervaring én net de smaak te pakken

Qua personeel is SOAP nog op zoek naar een goede invulling voor alle functies die een stadsstrand/horecagelegenheid succesvol kunnen maken; medewerkers bediening, barkeepers, koks, medewerkers spoelkeuken en ga zo maar door. Daarbij willen ze zorgen voor een mooie mix tussen oud en nieuw. „Of ze nou al jarenlange ervaring hebben of pas net de smaak te pakken krijgen, wij willen bij SOAP iedereen die houdt van hard werken met een grote glimlach,” geeft Van Veldhuizen aan.

Van Veldhuizen hoopt dan ook dat iedereen die passie voor horeca én de zon solliciteert bij SOAP. „Wij willen types die mensen het gevoel geven dat de zon schijnt, ook al is ‘ie er even niet,” lacht hij. Voor die mensen heeft hij een baan op een bijzondere plek in Apeldoorn, op het Zwitsalterrein aan de rand van het kanaal;„Áls de zon schijnt dan schijnt ‘ie bij ons op het terras. Zo hebben we het ontworpen. We zijn de enige Apeldoornse horeca die dat kan beloven.”

„Het enige wat een heerlijke dag in de zon bij SOAP tegenhoudt is of hij schijnt. Want met de vacatures die we nu gaan vullen regelen wij de rest.”

Solliciteren bij SOAP doe je door een  mail te sturen naar solliciteren@soap-apeldoorn.nl.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Horeca SOAP Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!