Sporthuldiging Apeldoorn wordt sportgala

Dinsdag 10 december 2019

Door Redactie

Er wordt al een aantal jaren een sporthuldiging gehouden in Apeldoorn. Tijdens dit evenement worden sportpenningen uitgereikt en zullen de winnaars van de Apeldoornse Sportverkiezingen bekend worden gemaakt. Een aantal jaren was deze huldiging in het Apeldoornse Stadhuis, maar dat is nu voorbij. De sporthuldiging gaat op woensdag 12 februari 2020 plaatsvinden op een nieuwe locatie: Schouwburg Orpheus.

Daarnaast er is nog iets nieuws. De sporthuldiging krijgt een nieuw feestelijk tintje, het wordt namelijk een Sportgala. Die avond wordt er eer betoond aan de sport in Apeldoorn. Naast officiële huldigingen zijn er ook verschillende sportdemonstraties.

Het nieuwe gala kent 3 prijzen: Vrijwilliger van het jaar, Sporttalent van het jaar en de Sportprijs. Laatstgenoemde prijs wordt uitgereikt aan een vrouw, man, ploeg of sporter met een beperking met een opvallende prestatie in het sportjaar 2019. Er worden ook de sportpenningen uitgereikt aan alle Apeldoornse sporters die in 2019 een unieke prestatie hebben geleverd.

Vrijwilligers, talenten of sporters aanmelden

Heel sportminnend Apeldoorn kan tot en met 3 januari 2020 vrijwilligers, talenten of sporters voor de sportprijs aanmelden via info@sportraad.nl. Kijk op de website www.sportraad.nl voor de criteria om sporters/vrijwilligers aan te melden. Een deskundige jury zal uit alle aanmeldingen winnaars aanwijzen.

Kaarten voor het sportgala in Orpheus zijn vanaf 5 januari gratis verkrijgbaar via de website (maximaal 2 per persoon).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Sport

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!