Stakingsdrukte bij Apenheul en Julianatoren

Donderdag 5 oktober 2017

Door Gerard Oltmans

Gezellig druk werd het bij de Apenheul en de Julianatoren vandaag. Beide attractieparken hadden voor de lerarenstakingsdag van donderdag 5 oktober een speciale actie. Met forse korting kon het park bezocht worden. Weliswaar konden er ook kaartjes aan de kassa gekocht worden, maar dat bleken vooral impulsbezoekers die kwamen toen de zon doorbrak. De meeste bezoekers hadden via internet een e-ticket voor die dag gekocht. Dus tja, dan moet je wel, ook als het regent. Per slot is het zonde geld als je niet gaat. Een kwestie van aankleden en vertrouwen dat het goed komt.

Maar het weer viel enorm mee, na forse buien brak steeds meer de zon door. Aanwezige plassen kon je langs of doorheen en de wind boog de bomen tot een groot avontuur. Hoe stoer is dat?!

Na de ochtendregen brak de zon door en werden de veren gepoetst. De wederzijdse aandacht tussen aap en mens was groot. Opgewonden werd er gekeken en bekeken en alles werd vastgelegd.

Bij de Julianatoren eenzelfde beeld, gezellig druk, korte wachtrijen en de attracties draaiden. Omdat de bezigheden toch wat meer passief waren, was de koude nattigheid eerder voelbaar. Maar dan was natuurlijk het restaurant of het theater een prima plek om weer even op temperatuur te komen. Een geslaagde staking en voor de kinderen voor herhaling vatbaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Apenheul Julianatoren

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!