Storm veroorzaakt gat in Omnisport

Donderdag 18 januari 2018

Door Redactie

De storm is nog niet eens op volledige sterkte, maar toch zijn er behoorlijk wat schades gemeld. Zo meldt Wim van Beek op Facebook dat er een gat is ontstaan in het Omnisport aan de Voorwaarts.

Ook in Zuidbroek zorgde de wind al voor overlast. Daar is een muur van een woning omgewaaid. De hele straat ligt bezaaid met stenen. De muur kwam tegen een lantaarnpaal aan, die nu behoorlijk scheef staat. Laura Drost zit met haar bedrijf ‘Salon Mooi’ aan de Vliegenzwam en hoorde een harde knal. Ze geeft aan zich zorgen te maken om de lantaarnpaal. ,,Straks schiet die ook weg”, meldt ze.

In Ugchelen leek de wind mee te vallen, vond onze verslaggeefster Marianne Waanders, totdat er een flinke tak naar beneden kwam, bovenop een schutting. ,,Een tak uit het bos hierachter”, legt ze uit.

De NS heeft al het treinverkeer stilgelegd en zojuist werd er ook een NLalert gestuurd waarin gemeld werd dat er alleen 112 gebeld mag worden bij echte spoed. Overige meldingen mogen doorgegeven worden aan de gemeente of via 0900-8844.

Heb jij ook forse stormschade thuis of kom je ergens schade tegen? Meld het onder dit bericht of mail naar redactie@apeldoorndirect.nl.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Omnisport Sport

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!