Studenten helpen bij agenda Apeldoorn Direct

Dinsdag 15 februari 2011

Door MariekeV

Wij zijn vier studenten van het ROC genaamd Toby Bruinier, Nathalie van Hal, Femke Huttinga en Marieke Vermeij. Wij richten ons sinds een tijdje op het agendabeheer van Apeldoorn Direct.
Apeldoorn Direct vond het een goed idee om studenten van de opleiding Marketing & Communicatie te betrekken bij de reorganisatie van de agenda.

Onze doelstelling voor deze opdracht is dat de agenda van Apeldoorn Direct dé centrale agenda van Apeldoorn gaat worden. Belangrijk hierin voor ons is dan ook om de agenda zo goed mogelijk up-to-date te houden.

Om dit te realiseren hebben wij regelmatig overleg en bespreken wij verschillende punten om ons doel te behalen. We hebben voor dit project eerst desk research gedaan om de evenementen markt in Apeldoorn te onderzoeken. Vanuit deze invalshoek hebben wij kansen binnen de markt ontdekt en zijn wij bezig om de agenda actueel te maken.

Om op de hoogte te blijven kunt u regelmatig een bezoekje brengen aan de agenda. Wij werken met veel plezier aan dit project en hopen hierin al onze doelstellingen te bereiken. Nu dat u op de hoogte bent van dit alles, hopen wij dat u snel een keer de agenda zal bezoeken! En natuurlijk is het de bedoeling u iedere week op de agenda kijkt wat er aan evenementen of andere activiteiten worden georganiseerd in Apeldoorn. Ook ideaal voor op je mobiel!

Foto: Inez Pleizier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!