Supermarkt overvallen, politie zoekt getuigen

Vrijdag 6 november 2015

Door Redactie

Woensdagavond 4 november hebben twee nog onbekende mannen een supermarkt aan de Schapendoesweg in Apeldoorn overvallen. Er is niemand gewond geraakt. De daders gingen er met een hoeveelheid sigaretten vandoor.

De twee mannen liepen vlak voor sluitingstijd, even voor 22.00 uur, de zaak binnen. Eén van de daders bedreigde het personeel achter de informatiebalie en enkele klanten met een vuurwapen, of iets wat er sterk op leek. De andere dader verzamelde achter de informatiebalie een hoeveelheid sigaretten en wat kleingeld uit de kassa. Daarna gingen de daders er lopend vandoor. Na het verlaten van de supermarkt gingen ze rechtsaf, richting het speeltuintje. Het is niet bekend hoe ze verder gevlucht zijn.

Na de overval zijn de aanwezige medewerkers en klanten opgevangen door de politie en zijn hun verklaringen opgenomen.

Onderzoek overvallenteam

Het overvallenteam heeft de zaak nu in onderzoek en is op zoek naar mensen die de overvallers misschien gezien hebben voor of na de overval.

Het ging om twee personen van naar schatting ongeveer 20 jaar oud, beiden droegen donkere kleding en beiden hadden hun gezicht bedekt. Eén man droeg een opvallend wit masker en is ongeveer 1.75 a 1.80m lang. De man die dreigde met het wapen heeft vermoedelijk een donkere huidskleur en was vrij lang (ca. 1.90/1.95m).

Heeft u de mannen mogelijk gezien, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Bron: Politie.nl

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!