Tangarine fluweelzacht in Gigant

Zaterdag 19 september 2020

Door Peter Vroon

De tweelingbroers Sander en Arnout Brinks vormen samen het duo Tangarine. De eeneiige tweeling zette gisteravond, vrijdag 18 september, in de popzaal van Gigant een optreden neer waar ademloos naar werd geluisterd. Uiteraard met weer een luisterend publiek die de muziek waardeert en niet aan het praten is tijdens het optreden. Dit is wel een voordeel van de ‘Seated Specials; het publiek komt gericht luisteren.

De mannen van Tangarine nemen je mee naar een soort dromenland waarin alleen maar plaats is voor mooie harmonieën en ballads. Mooie momenten waarin de teerheid van een nummer naar voren komt en momenten waarin de energie van af spat.

Familie

Tussen de nummers namen de broers het publiek mee naar hun leven en hun familie door middel van hun verhalen. Soms vertellen ze de oorsprong van een nummer die geënt is op hun directe familie.

Het werd een persoonlijk concert en voor de liefhebber van singer-songwriters een avond om van te smullen. Een speciaal compliment overigens voor de lichtman van Gigant die de show fantastisch omlijst heeft en een sfeer wist neer te zetten met betoverende kleuren.

Gigant popzaal, Seated Specials, Tangarine, vrijdag 18-09-2020

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!