Tegels & Sanitair Apeldoorn

Maandag 9 februari 2015

Door advertorial

Voor uw badkamer of tegelvloer, in Apeldoorn en omstreken, bent u bij Tegels & Sanitair Apeldoorn aan het juiste adres. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de badkamer- en tegelbranche bent u verzekerd van altijd een passende oplossing voor uw woonsituatie en uw budget.

Eigenaar Henk van Herwijnen van Tegels & Sanitair Apeldoorn heeft zo zijn eigen visie over hoe hij zijn clientèle het beste van dienst kan (en wil) zijn. “Je moet je klanten behandelen zoals het hoort. Een persoonlijke benadering en uitgebreide service zijn daarbij vanzelfsprekend. Door een hoog serviceniveau te bieden en daarnaast lage prijzen te hanteren, kunnen we bovendien een breed scala aan klantsoorten bedienen.

Wij leveren maatwerk voor ieder budget.” U kunt bij Tegels & Sanitair Apeldoorn terecht voor een badkamer, wand- en vloertegels, een tegelvloer met of zonder vloerverwarming, een toiletruimte en alle sanitairproducten zoals kranen, douchecabines, baden enzovoorts. Desgewenst verzorgt Tegels & Sanitair Apeldoorn ook de montage voor u. Er is jarenlange ervaring aanwezig om uw badkamer tot in de kleinste hoekjes perfect op te leveren.

Kom gerust eens langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Tegels & Sanitair Apeldoorn is gevestigd aan de Sleutelbloemstraat 10-12, telefoon 055-7600032. Website www.tnsapeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!