Teststraat Vlijtseweg is vanaf nu walk through locatie

Vrijdag 2 april 2021

Door Redactie

De testlocatie aan de Vlijtseweg in Apeldoorn is vanaf vandaag, vrijdag 2 april, een walk through locatie in plaats van drive through locatie. Er zijn maximaal 5 testlijnen tegelijk beschikbaar in plaats van de huidige 3.

Om aan de toenemende vraag van testen te kunnen voldoen is de ombouw één van de gezette stappen binnen de testlocaties van GGD Noord- en Oost-Gelderland. Andere toevoegingen zijn de 2 tijdelijke extra teststraten die zijn geopend in Zelhem en Vaassen. In beide gevallen op het terrein van de brandweerkazerne. Deze locaties zijn in gebruik tot minstens 18 april.

Sneltest

Zondag 28 maart opende de GGD een nieuwe locatie voor PCR-testen in dorpscentrum De Wieken in Vaassen. Dit is ook een walk through locatie. Deze locatie vervangt de locatie in Heerde, waar op vrijdag 26 maart de laatste mensen zijn getest.

GGD Noord- en Oost-Gelderland is ook bezig met voorbereidingen van sneltestlocaties. Ook blijft het mogelijk om de PCR-test op deze locaties te doen. Het streven is eind april/begin mei te starten met sneltestlocaties in Apeldoorn-Noord en Doetinchem.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!