The Legends komen eraan!

Vrijdag 14 september 2012

Door bazbo

bazbo

Het gaat echt gebeuren!
Tot een dag of wat geleden twijfelde ik nog een beetje of het daadwerkelijk door zou gaan. Donderdagmorgen fietste ik door het Mheenpark naar mijn nieuwe werkplek en was er nog niets anders dan anders.
’s Middags, op de terugweg van mijn nieuwe werkplek, waren de eerste sporen van opbouwactiviteiten te zien. Er waren wat vlondervloeren geplaatst en de contouren van de drie podia waren al zichtbaar.

Vrijdagmorgen vroeg waren er al meer werkzaamheden aan de gang. Struiken rond de velden werden gesnoeid en een ploeg mannen was druk bezig allerlei materialen bij de vlondervloeren en podia uit te laden.
Op de terugweg rond 13.00 uur zag ik al veel meer contouren van het festivalterrein. De drie podia waren bijna klaar en allerlei paviljoententen werden opgezet. De terreinafzetting stond deels en zelfs de toiletten waren gearriveerd. (Een heus Dixieland.) Tussen alle opbouwwerkzaamheden kregen de leerlingen van de nabijgelegen school gewoon hun gymles.
Morgen heb ik geen gelegenheid om het opbouwen verder te bekijken, dus ik ben benieuwd wat ik zondag aantref.

Het wordt mooi weer! Ik laat me die dag heerlijk verrassen door de totale entourage. Ik kijk uit naar de optredens van met name Kayak en Gruppo Sportivo.
Het belooft wat!

Wat zegt u? Hebt u nog geen kaarten? Gauw bestellen op de webstek van The Legends of in een winkel als FRS. Ze kosten vijftien euro plus wat reserverings- of servicekosten. Aan de deur betaalt u twintig euro. Geen geld. Kinderen onder de 1.40 meter mogen zelfs voor noppes naar binnen.
Waar spreken we af en hoe laat?


Apeldoorn, september 2012

(De foto’s zijn gemaakt op vrijdagmorgen en vrijdagmiddag 14 september in het Mheenpark, Apeldoorn.)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Festival

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!