Theater Op ’t Zand

Maandag 4 juli 2011

Door Redactie

Onder de rook van ons Apeldoorn, even buiten de gemeentegrens, ligt het schattige Kootwijk. (Ik zeg maar wat.) Zaterdag 2 juli vond op het Kootwijkerzand het festival ‘Theater Op ’t Zand’ plaats. Uw verslaggever mocht er ’s avonds zijn met fijn gezelschap en een paar flesjes. Een paar flesjes is fijn gezelschap, maar daar gaat het hier niet om. We waren getuigen van Los del Sol die een Spaanse paardenparade hielden en van een optreden van de Amsterdam Klezmer Band.

De locatie is werkelijk schitterend! (Waarom ga ik hier nou opeens zo zitten schreeuwen?) Kunst, dans, theater en muziek in de natuur.
’s Middags waren er vooral activiteiten voor het hele gezin geprogrammeerd. De aanwezigheid van jong en oud maakte het hele evenement tot iets zeer gemoedelijks.
En het schijnt dat dit festival al jaren bestaat! Waarom weten we dat in Apeldoorn niet? De enige Apeldoorner die ik er tegenkwam was mijn bloedeigen Vrouwlief, maar die behoorde tot het fijne gezelschap, dus dat telt niet.

Informatie over het festival ‘Theater Op ’t Zand’ vindt u hier. Een filmpje van het optreden van Los del Sol hier en eentje van de Amsterdam Klezmer Band hier.
Meer filmpjes van het optreden van de Amsterdam Klezmer Band ziet u op YouTube. Even zoeken op ‘Amsterdam Klezmer Band’ en ‘Kootwijk’ en u bent een gelukkig mens. Ik was het al.

Theater Op 't Zand - Kootwijkerzand, Kootwijk - 2 juli 2011 (foto: bazbo)

Los del Sol - paardenparade - Theater Op 't Zand, Kootwijkerzand, Kootwijk - 2 juli 2011 (foto: bazbo)

Theater Op 't Zand - Kootwijkerzand, Kootwijk - 2 juli 2011 (foto: bazbo)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kunst Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!