Tim Koldenhof Producties gaat het helemaal anders doen

Vrijdag 20 juli 2018

Door Redactie

Tim Koldenhof Producties gaat het in seizoen 2018/2019 helemaal anders doen. Naast de reguliere lessen gaan er vele reeksen starten voor zowel kleuters, kids, pubers als volwassenen. Dit geeft je de gelegenheid om 6 weken lang een les te volgen waardoor je niet vastzit aan een lidmaatschap.

Kleuters kunnen zingen & swingen of werken aan het Zwanenmeer, volwassenen kunnen onder andere deelnemen aan een choreo-class, pubers kunnen een zang showcase volgen en voor kids is er bijvoorbeeld dansmix. Naast deze reeksen zijn de musicallessen ook in een reeks te volgen met een voorstelling als afsluiting.

Vind je zingen, dansen en acteren zó leuk en zou je dit het liefst vaker dan 1 keer per week willen volgen, dan zijn er nu ook vele mogelijkheden om maar liefst twee lessen achter elkaar te volgen; 2 verschillende disciplines, of 2 verschillende dansstijlen, het kan allemaal.

Doordeweeks druk en geen tijd om te dansen? Dan kun je nu ook op zaterdag komen dansen bij Tim Koldenhof Producties. Peuters en kleuters zijn op de vroege ochtend al welkom, zodat er vervolgens nog een hele dag beschikbaar is om andere leuke dingen te doen.

Ook wordt het lesaanbod uitgebreid met privézanglessen. Ook is het mogelijk om alleen of in duo-vorm privézangles te krijgen.

Wees welkom om vrijblijvend meer info op te vragen om een proefles te volgen. Op www.timkoldenhof.nl is het lesaanbod terug te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Dans

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!