Tim Koldenhof tovert Zwitsal-terrein smaakvol om

Vrijdag 21 oktober 2016

Door Redactie

Tim Koldenhof haalt op 16, 17 en 18 december de Pop-up Foodhallen naar Apeldoorn. De grootste hallen op het Zwitsal-terrein worden tijdens deze dagen het decor omgetoverd tot foodmekka. Dit alles in een sfeervolle kerstomgeving met bijzondere tijdelijke keukens en een Winter & Lifestyle Fair met diverse Apeldoornse ondernemers.

In het midden van de hal komt een enorm terras met een stoere speciaal bierenbar, een wijnbar en een Gin-tonic bar. Nog een voorproefje: Mansion24 komt met een tijdelijke wintershop en de ballenbar uit Amsterdam brengt met Michelin-ster bekroonde bitterballen naar Apeldoorn.

De tijdelijke foodhallen zijn een enorme operatie. Ruim 2300 m2 wordt voor een korte periode helemaal omgetoverd tot sfeervolle omgeving met uiteraard de herkenbare industriële uitstraling van de Zwitsal-hallen. Koldenhof ziet het helemaal zitten; ,,Denk alleen al aan het verwarmen en verlichten van de hal, er is helemaal niks aanwezig maar we gaan er iets moois van maken. Je herkent het niet meer terug.’’

Meer informatie over de pop-up Foodhallen: www.pop-upfoodhallen.nl of op de facebook www.facebook.com/popupfoodhallen

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?