Tom Brands finalist Jonge ambtenaar

Vrijdag 15 januari 2010

Door Tom Brands

Apeldoorner Tom Brands is door naar de finale van de landelijke verkiezing Jonge Ambtenaar Van Het Jaar 2010.

Tom Brands is de vierde finalist van de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar. Dit jaar kon het publiek voor het eerst bepalen wie de vierde finalist werd. De kandidaten vertelden in een filmpje waarom zij nog kans moesten maken op de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar. Per sms kon worden gestemd op de favoriete jonge ambtenaar. Tom Brands kreeg 57 procent van de stemmen.

Donderdag 28 januari gaat Tom Brands de strijd aan met Anita Smit, Ömer Kaya en Sander van Voorn tijdens het verkiezingsgala Jonge Ambtenaar van het Jaar in De Nieuwe Kerk in Den Haag. De vier finalisten voeren op het podium drie opdrachten uit. Een jury bepaalt wie er naar huis gaat met de titel Jonge Amtenaar van het Jaar, een kunstwerk en de ervaringsprijs.

Net als ieder jaar is er naast de juryprijs een publieksprijs. De publieksprijs bestaat uit een budget van 1000 euro te besteden aan cursussen of trainingen bij de Bestuursacademie. De prijs gaat naar de finalist met de meeste publieksstemmen. Op de site van Futur staan filmpjes van de finalisten waarin zij vertellen waarom zij de Jonge Ambtenaar van het Jaar zijn. Stemmen kan tot donderdag 28 januari 21:00 door de code onder het filmpje van de favoriete kandidaat te sms’en naar 2255.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!