Top beachvolleybaldag in Apeldoorn

Woensdag 18 juli 2018

Door Redactie

Zon, zand en een echte beachvibe. Halverwege het DELA EK Beachvolleybal kennen het toernooi en de activiteiten die er omheen georganiseerd worden al veel hoogtepunten. Op dag 4 zijn er zomerhits gemaakt, plaatsten de beste teams van het bedrijventoernooi zich voor de finales en waren Joy Stubbe en Marleen van Iersel on fire op het Apeldoornse zand.

John Lennon Educational Tour Bus

Een eigen zomerhit maken in één dag, dat klinkt toch als muziek in je oren! Een enthousiaste groep jongeren produceert vandaag een eigen zomernummer. Dit doen zij in de John Lennon Educational Tour Bus bij de Gigant. De bus biedt de mogelijkheden van een professionele muziekstudio en geeft daarmee jongeren de kans om hun eigen muziek te maken en video’s te produceren.

Beachy kinderfeestjes in de binnenstad

Bijna 50 kinderen vierden vandaag hun eigen beachfeestje op het Marktplein. Deze kids wonnen een compleet georganiseerd kinderfeestje via een winactie op social media. Natuurlijk konden een volleybalclinic op het recreatieveld, een bezoek aan een van de wedstrijden en pannenkoeken niet ontbreken.

Tweede avond Apeldoorn Business Beachvolleybal Competition

Vanavond verschenen er weer een hoop enthousiaste beachvolleybalteams bij de bedrijvencompetitie op het Marktplein en het Zwitsalterrein. De spanning is te voelen in deze bedrijvencompetitie, het niveau hoog. ,,Gezonde wedstrijdspanning voel ik wel. Sommige teams speelden best hoog niveau, dat had ik niet verwacht.” De strijd om de wisselbeker gaat morgen, donderdag 19 juli, verder op het Marktplein.

Stubbe/van Iersel on fire

Joy Stubbe en Marleen van Iersel kwamen vandaag, woensdag 18 juli, maar liefst twee keer in actie en waren behoorlijk op dreef. De dames wonnen beide wedstrijden in het Apeldoornse stadion met 2-0. Na afloop van de wedstrijd nam het duo de tijd voor alle fans tijdens een signeersessie in de DELA Photobooth op het Marktplein. Goed nieuws voor alle volleybalfans. Door drie keer te winnen in de poule, blijft het beachteam Stubbe/van Iersel in Apeldoorn voor de volgende wedstrijd in het toernooi.

Morgen zetten Dirk Boehlé en Steven van de Velde alles op alles om ook door te gaan in het toernooi. Om 13.00 uur treden ze aan op het Marktplein. Op www.ekbeach.nl staat welke wedstrijden er morgen nog meer in Apeldoorn gespeeld worden.

Ook is er morgen een uitgebreid Beach in the City programma. Met onder andere feest in de Kapelstraat. Kijk snel wat er allemaal te doen is op www.beachinthecityapeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Sport

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!