Help de bevolking van Oekraïne

Twee zaterdagen vol met huizen

Maandag 19 september 2011

Door Ingrid

Verhuizen is leuk, het geeft inspiratie en energie. Voor iedereen die graag wil verhuizen, in of naar Apeldoorn, zijn er komende zaterdagen twee mooie gelegenheden om alles te weten te komen en ideeën op te doen.

Kom naar de Startersdag als je wilt weten wat jouw mogelijkheden op de huizenmarkt zijn. Of neem meteen een kijkje binnen en laat je verrassen tijdens de OpenHuizenDag!

Startersdag: Stichting Starter organiseert voor de starters op de woningmarkt op zaterdag 24 september van 09:30 tot 13:00 uur het Starterscafé in het Apeldoornse Stadhuis. De Stichting heeft als doel starters op de woningmarkt te informeren. Door middel van het organiseren van startersdagen krijgen starters de mogelijkheid eens te komen praten met onafhankelijke deskundigen op het gebied van huisfinanciering, makelaardij en notariaat. De SVN (Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting) geeft dan ook twee informatiesessies over de nieuwe starterslening voor bestaande huizen in Apeldoorn

Open Huizen Dag: Ben je op zoek naar een ander huis? Dan biedt De NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober van 11:00 tot 15:00 jou veel ideeën. Op deze dag kun je vele huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans voor een brede oriëntatie. Kijk op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag (Open Huizen route). Hier vind je ook details en veel tips.

foto: Ingrid Streppel

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?