Unieke Borrelnood

Zondag 17 juli 2011

Door Ingeborg

Afgelopen vrijdag was er een Borrelnood. Dit keer was er weer eens gekozen voor een nieuwe locatie, namelijk Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren. Das toch een eindje uit het centrum, maar uiteraard was daar aan gedacht door de organisatie. Er was vervoer geregeld vanaf CODA naar Hoog Soeren en weer terug. Voor de ‘luierikken’ onder de Borrelnood gangers was dat dus super geregeld. Er waren ook ‘fanatiekelingen’ die op de fiets kwamen. Een mooie tocht van ongeveer 30 minuten met prachtig weer, dus wat wil je nog meer?
Want wat een mazzel met het weer! Summer Breeze was het thema, maar de dagen ervoor zag het er niet ‘Summers’ uit. Het was de organisatie van harte gegund, want deze Borrelnood is toch wel uniek te noemen.
Hotel Oranjeoord had een vrachtwagen met wit zand laten komen voor het #blotevoetjesinhetzandgevoel en een heus bruggetje gebouwd. Er was een overheerlijke BBQ, zomerse cocktails en dansmuziek verzorgd door DJ Jazzper. Ik hoorde mensen ook het ‘Bloemendaal gevoel’ noemen, en dat was het zeker.

Extra complimenten voor Tamara Buis, Derk Munnik en DJ Jazzper.

Voor mij een unieke, zomerse Borrelnood en met mij vonden vele anderen dat ook. Deze Borrelnood staat wat mij betreft in de top 3!

Foto: Renee Krijgsman

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Borrelnood
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!