Urlaub decor van Borrelnood

Donderdag 15 juni 2017

Door Redactie

Renee Krijgsman

Urlaub, het terras van Klein Berlijn, is morgen (vrijdag 16 juni) het decor van de Borrelnood. Het betreft de tweede editie van het evenement, dat slechts een half jaar van de agenda geschrapt is geweest.

De poging om te stoppen lukte niet. ,,Niemand wilde het van ons overnemen’’, legt Renée Krijgsman namens de organisatie uit. ,,Niemand sprong in dat gat. We kregen wel heel veel opmerkingen dat de Borrelnood werd gemist. Wij hadden echt gedacht dat anderen wel met initiatieven zouden komen. Toen dat uitbleef en het bij ons ook weer begon te kriebelen hebben we besloten de draad weer op te pakken. En het was meteen raak. Er kwamen die ’eerste keer’ naar schatting zo’n 300 mensen. En dat is veel.’’
Nu het terras van het hippe Klein Berlijn tegenover de Mac aan de Hoofdstraat de plek van samenkomst is, lijkt opnieuw succes verzekerd al liggen de temperaturen beduidend lager dan in het midden van deze week. Uitbater Arnoud van Walchren heeft zelfs voor een tent gezorgd op het terrein en bij een hevige bui gaat het desnoods naar binnen, zo’n honderd meter zuidwaarts.
De aanvang is om 16 uur, Klein Berlijn verzorgt tegen 7,50 euro p.p een barbecue en een rode container doet dienst als cocktailbar. De muziek is in handen van de dj’s Zilverstep, Ovis en Dinant van Tongeren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Borrelnood

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!