Vakantiespelweken de Klup en ’s Heerenloo

Zaterdag 8 juli 2017

Door Redactie

De Klup/ s'Heerenloo

De Klup en ’s Heerenloo houden van 7 t/m 18 augustus de Kinder Vakantiespelweken. Deze zijn bedoeld voor kinderen en jongeren met een (verstandelijke) beperking. De Kinder Vakantiespelweken zijn zeer populair. De groep van ’s Heeren Loo is vol, bij de Klup zijn er nog enkele plaatsen vrij.

Tijdens de Vakantiespelweken worden diverse activiteiten georganiseerd.  Zoals sport en spel, creatief bezig zijn, muziek en dans en het maken van uitstapjes. Ook kunnen er spelletjes worden gedaan en is er ruimte voor de kinderen en jongeren om een rustmoment te nemen.

Het doel van de vakantiespelweken is om kinderen en jongeren plezierige zomerweken aan te bieden, die past bij de mogelijkheden die zij hebben. Ook ‘breken’ deze weken de zomervakantie. Door de KInder Vakantiespelweken word de thuissituatie ontlast.

De begeleiding van de Klup en ’s Heerenloo bestaat uit enthousiaste vrijwilligers en medewerkers die beschikken over deskundigheid en ervaring.

Spreekt dit jou aan en heb je interesse of vragen? Dan kan je contact opnemen met Nicole of Martina. Dit kan via de mail: kvk@deklupapeldoorn.nl of via het telefoonnummer: 055-5218613
*dankzij bijdrage van de Gemeente Apeldoorn en Fonds Verstandelijk Gehandicapten
De vakantie spelweken zijn in week 32 en 33 (7-18 augustus), van maandag tot vrijdag, van 9:30 uur tot 16:00 uur. De kosten bedragen 40 euro per week.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!