Van Markt naar Fair in een jaar tijd

Zaterdag 17 juni 2017

Door Gerard Oltmans

De jaarlijkse markt in de Asselstraat is een Fair geworden, een Summer Fair zelfs. Alhoewel de zon het zeker in de ochtend het liet afweten was het Summer gevoel er niet minder om. De temperstuur was perfect.  Alles was aanwezig om er een gezellig tijdje rond te slenteren en te struinen. De belangrijkste K’s waren aanwezig… Kijken, Klooien, Kauwen , Kortingen en Kopen natuurlijk. Voor minder… uitgedrukt in percentages, voor weinig uitgedrukt in euro’s tot zelfs Gratis mee te nemen. En dat trekt publiek!

Maar er kon ook geproefd worden, van sushi via de thee naar de oliebollen en eindigend bij de heerlijk nieuwe haring aan het andere einde van de Asselsestraat voor het drinken was het nog te vroeg, dat werd later wel ingehaald.

En er kon worden geklooid, kinder schmink, marshmellows poffen met echte rook in je ogen, flesje halen en plat werken enz.

Ook was er muziek en van muziek ga je bewegen, dansen zelfs waardoor ik eigenlijk tot de constatering kom dat het ook geen Braderie was, maar een heel gezellig buurtfeestje.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?