Vergeetachtig of dementie?

Woensdag 26 augustus 2015

Door Redactie

Informatiebijeenkomst voor mensen met vragen over geheugenproblemen/dementie.

Donderdag 3 september organiseert het Netwerk dementie Oost-Veluwe in samenwerking met Alzheimer Nederland van 19.30 tot 21.30 een informatiebijeenkomst in De Vier Dorpen in Beekbergen. Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over het verschil tussen vergeetachtigheid en dementie.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen met een vermoeden van (lichte) dementie en hun mantelzorgers. Bezoekers krijgen uitleg over wat dementie is, hoe hiermee om te gaan en waar informatie te vinden is. De bijeenkomst vindt plaats in de Ontmoetingsplek in De Vier Dorpen, Loenenseweg 39 in Beekbergen. (De Vier Dorpen is onderdeel van Zorggroep Apeldoorn en omstreken).

Reeks van bijeenkomsten
Deze bijeenkomst is de eerste in een reeks bijeenkomsten, waarbij het Netwerk Dementie mensen op een ontmoetingsplek actief informeert over dementie, de gevolgen ervan en het omgaan met mensen met dementie. De volgende bijeenkomst staat gepland op donderdag 14 september met als onderwerp ondersteuning bij dementie. Kijk voor het volledige programma op www.netwerkdementie.nl. De bijeenkomsten worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn.

Netwerk dementie
In het netwerk dementie werken verschillende zorgaanbieders binnen de regio Apeldoorn, waaronder Zorggroep Apeldoorn en omstreken, samen aan het zo goed mogelijk ondersteunen van mensen met (een vermoeden van) dementie en hun mantelzorgers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!