Help de bevolking van Oekraïne

Verkeersmaatregelen Midwinter Marathon

Dinsdag 27 januari 2015

Door Redactie

Zondag 1 februari gelden er tijdelijke verkeersmaatregelen in verband met de Centraal Beheer Achmea Midwinter Marathon. Diverse wegen en kruispunten worden voor bepaalde tijd voor alle verkeer afgesloten of er geldt een in- of uitrijverbod. Wij zetten alles voor je op een rij.

Parkeerverbod
Op de Loolaan kan zaterdagavond 31 januari vanaf 23.00 uur niet meer geparkeerd worden in de parkeervakken. De gemeente stelt een parkeerverbod in en laat auto’s indien nodig wegslepen. Het parkeerverbod geldt tot zondagavond 19.00 uur.

Wegafsluitingen

  • Op zondag 1 februari wordt de Loolaan (gedeelte tussen de Grote Kerk en de Naald) vanaf 06.00 tot ca. 19.00 uur voor al het verkeer afgesloten. Tijdens deze afsluiting kunnen aanwonenden via de grindpaden en fietspaden bij hun woningen komen. Het gedeelte van de Kweekweg ter hoogte van de Loolaan is de gehele dag afgesloten. Dit geldt ook voor het fiets- en grindpad ter hoogte van de Kweekweg.
  • De Soerenseweg (gedeelte tussen de Burglaan en Loolaan) is zondag 1 februari van 09.00 tot 19.00 uur afgesloten.
  • De RING/Jachtlaan (gedeelte tussen AGOVV en de Naald) is 1 februari afgesloten tussen 10.30 en 17.00 uur.
  • Voor de JC Wilslaan geldt dat deze op 1 februari tussen de rotonde bij AGOVV en de Amersfoortseweg is afgesloten tussen 10.30 en 16.00 uur.
  • De Laan van Spitsbergen is op 1 februari afgesloten tussen de rontonde bij AGOVV en de Asselsestraat van 11.50 tot 12.10 uur.
  • De Amersfoortseweg is op 1 februari richting Nieuw Milligen niet afgesloten. Vanaf Nieuw Milligen naar Apeldoorn is deze weg afgesloten vanaf 10.30 uur
  • Hoog Soeren is op zondag 6 februari bereikbaar via de Europaweg/Hoog Buurloseweg/Aalverschotenseweg/Pomphulweg. Alleen tussen 12.00 en 13.15 uur is deze route afgesloten (geldt voor in- en uitkomend verkeer). Tot 11.00 uur is er ook verkeer mogelijk via de Soerenseweg en de Kampsteeg. Vanaf 16.00 uur is Hoog Soeren weer normaal bereikbaar.
  • Bewoners van Berg en Bos kunnen de wijk in en uit via de kruising Soerenseweg/Jachtlaan. Deze oversteek is alleen afgesloten tussen 11.15 en 11.40 uur, 11.45 en 12.10 en 15.00 en 15.40 uur. Daarnaast kunt u via de 1e Beukenlaan de Amersfoortseweg op, maar alleen richting Nieuw Milligen. Het oversteken van deze kruispunten mag als de situatie het op dat moment toelaat. Politie en verkeersregelaars houden op deze kruispunten toezicht.

Lopers ruim baan
Voor de lopers geldt dat zij graag gebruik maken van de volle breedte van de weg. Wij verzoeken u vriendelijk uw auto zondag niet langs het parcours te plaatsen maar in een van de aangrenzende zijwegen. Kijk op www.midwintermarathon.nl bij Afstanden voor het exacte parcours.

 

Bron: Gemeente Apeldoorn

Heb jij je ingeschreven voor de Mid Wintermarathon?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?