Verkleedpartij op Original 80s Party

Dinsdag 19 september 2017

Door Redactie

Original 80s Party

The Original 80s Party krijgt op zaterdag 28 oktober een vervolg. De organisatoren Tonnie Bruens, Johan Pot, Jan Pieter Moree en Michael Boersma zijn volop bezig met de voorbereidingen van het evenement. Dit jaar ligt de nadruk op authentieke kleding onder het motto ‘’dress to impress’’. De voormalige Zwitsalfabriek vormt het decor voor de party die over drie zalen is verspreid.

De initiatiefnemers van het bedrijf Den Spieker Evenementenorganisatie spreken van een daverend feest met prijzen voor de fraaist geklede bezoekers. Een mega-disco met medewerking van Radio 10 dj’s René Verkerk en Lindo Duvall maakt deel uit van het feestpakket waarin ook een naar hun zeggen een ,,Super Surprice Act’’ is opgenomen. Tijdens de door de heren belegde persconferentie wilden ze daarover geen exacte mededelingen doen. ,,In Apeldoorn en omgeving zal er nog lang over worden nagepraat’’, beloven ze.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen en houdt gelijke tred met die van vorig jaar toen er al snel geen kaart meer te koop was. Wie daarover meer wil weten kan terecht op Facebook of op www.80sparty.nl. Daarop staan de meest recente ontwikkelingen voor wat betreft voorbereiding en de verkoop toegangskaarten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!