[VIDEO] Met een bommetje het nieuwe zwemseizoen in

Maandag 29 april 2019

Door Redactie

Met een flinke plons doken gisteren, zondag 28 april, de eerste bezoekers van 2019 openluchtbad het Boschbad in. Met een fris windje was het buiten het (verwarmde) water kouder dan erin. De opkomst was niet zo heel hoog, tientallen mensen kwamen naar de opening van het nieuwe seizoen. De wolken die boven het bad dreven, zullen daar zeker aan bijgedragen hebben.

Maar de bezoekers die er waren, gaven aan blij te zijn dat het bad weer open is. ,,Ik kom zelfs elk jaar naar de opening toe”, gaf een van de bezoekers aan. En deze persoon was niet de enige, want meerdere mensen meldden dat dit niet de eerste keer was dat ze naar de eerste zwemmogelijkheid van het nieuwe jaar kwamen. ,,Het is echt een traditie geworden”, meldt een ander.

Stijging

Begin maart startte de voorverkoop van de Boschbadabonnementen. Een paar dagen voor de opening van het bad gaf Accres aan dat de verkoop tijdens de voorverkoop ruim 30 procent voor liep ten opzichte van vorig jaar.

Nieuw

Overigens zijn in de winter wat dingen veranderd aan het Boschbad. Zo is de horecagelegenheid helemaal verbouwd, kunnen jonge bezoekers zich vermaken op nieuwe speeltoestellen en de vloer van het wedstrijdbad is vernieuwd. Oja, en mocht je roken, dan is er nog een grote verandering voor je. Want vanaf 29 april mag er niet meer gerookt worden bij (onder anderen) het Boschbad.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!