Vrijwilligersvacature: chauffeur gezocht voor ’s Heeren Loo

Donderdag 18 augustus 2016

Door Redactie

Ben jij vrijwilliger of aan het re-integreren, op zoek naar leuk vrijwilligerswerk en in het bezit van rijbewijs B? Vind jij het leuk om dit samen met een hoogniveau-cliënt te doen? Ben jij hiervoor 20 à 24 uur per week beschikbaar (uiteraard in overleg hoeveel en welke dagen).

Voor verschillende weken in 2016 en 2017 zijn we nog op zoek naar iemand! Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp bij ’s Heeren Loo. Daarom gaat de Ecobus langs al onze woningen, dagbestedingen en kantoren. Een speciaal Ecoteam brengt de Ecobox langs. Hierin zitten onder andere LED lampen, raaiotorfolie en een waterbesparende douchekop. Samen met de cliënten gaat het klusteam deze hulpmiddelen installeren in de woning, op de dagbesteding-locatie of in een kantoor. Via allerlei communicatie uitingen vertellen we de medewerkers en de cliënten hoe ze zelf duurzamer kunnen handelen. Door kleine veranderingen in je gedrag kan je al duurzamer leven.

Wil je meer informatie neem dan contact op met Miriam Berentschot. Zij is bereikbaar van maandag t/m woensdag op telefoonnummer 06-25126920 of per email miriam.berentschot-Cozijnsen@sheerenloo.nl

Deze vrijwilligersvacature wordt u aangeboden door het Verenigingsburo, onderdeel van Stimenz, Brinklaan 268 Apeldoorn.

Kijk voor deze vacature en/of andere vacatures op www.verenigingsburo.nl of bel 055-5270581.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?