Warme tweede dag van DELA EK Beach

Dinsdag 17 juli 2018

Door Redactie

Op de tweede dag van het DELA EK Beachvolleybal in Apeldoorn, maandag 16 juli, liet de zon zich flink zien op het Marktplein. Zelfs met de warmte weer is het niveau in het stadion op het Marktplein hoog., weet ook Reinou de Haan, projectleider bij gemeente Apeldoorn: ,,Het is bijzonder warm vandaag. Ik vind het knap dat de spelers daar geen last van lijken te hebben, want er worden mooie wedstrijden gespeeld.”

De organisatoren van de verschillende evenementen van Beach in the City zijn blij met de weersvoorspellingen. Vandaag, dinsdag 17 juli, start het namelijk het bedrijventoernooi, de Apeldoorn Business Beachvolleyball Competition. Tussen 18.00 en 20.00 uur gaan de teams op velden op het Marktplein en de Zwitsal de strijd met elkaar aan. Ook begint vandaag de Beach BSO. Leerlingen van verschillende BSO’s uit Apeldoorn komen naar de binnenstad om mee te doen met een sportief en educatief programma rondom het EK Beachvolleybal in Apeldoorn. Op www.beachinthecityapeldoorn.nl staat het programma van de hele beachweek. Vooraf website niet gecheckt? Spreek een van de cityhosts aan die op het Marktplein staat. Het Apeldoornse welkomstcomité heeft informatie over de wedstrijden, Beach in the City en weet voor jou de weg in de stad te vinden.

Vanavond is ook weer een oranje avond. Want zowel de Nederlandse heren Boehlé/Van de Velde, als de dames Stubbe/van Iersel komen dinsdag in actie. Dus get your orange on en juich de teams naar hun de winst! Benieuwd naar het hele wedstrijdprogramma? Neem een kijkje op www.ekbeach.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Sport

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!