Wat kan je dit weekend doen in Apeldoorn?

Donderdag 23 februari 2012

Door Redactie

Hij staat al weer voor de deur: het weekend. Hoewel mensen mogelijk allang vrij zijn i.v.m. de voorjaarsvakantie of misschien zelfs lekker skiën zijn, hier een overzicht van wat je kan doen als je dit weekend lekker in of rondom Apeldoorn verblijft.

Vrijdag 24 februari luidt Belle Perez al vroeg de lente in met haar vrolijke, veelal Latijns getinte liedjes. Zij is te bewonderen in Schouwburg Orpheus. Jongeren kunnen deze avond echter ook terecht in Le Kink (een paar stappen om de hoek van Orpheus, aan het einde van het Caterplein) om daar mee te doen aan de New Arts Jamsessie. De Apeldoornse band De Kajolo’s trappen af, daarna geven ze het stokje het aan de aanwezigen over. Dus kun je zingen, gitaar spelen, heb je een pianoact of een ander muzikaal talent, kom en laat je talent zien! Entree is gratis.

Zowel zaterdag als zondag wordt het NK Indoor vervolgd met de Nederlandse Kampioenschappen Atletiek voor senioren. Wederom een weekend vol topsport in Omnisport. Voor de kermisgangers onder ons geldt dat zij dit weekend nog kunnen benutten om even bij de buurman Americahal binnen te lopen en genieten van de kermis.

Het is van de kermis een apart bruggetje naar de Paleisconcerten op Het Loo, maar ook deze vinden a.s. zaterdag weer plaats. En in Gigant gaan ze weer terug in de tijd: lekker losgaan op de ‘muziek van toen’ uit de jaren ’90 tijdens het 90’s NOW feest.

Oh… en de regen lijkt ons een weekendje te vermijden. Met temperaturen van ca. 10 graden Celsius wacht misschien een mooie wandeling of de eerste mountainbiketocht op de Veluwe.

Zie je… als je het weet, is Apeldoorn echt wel gezellig. Meer weten?
Kijk dan even in onze AGENDA!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek Omnisport Theater Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!