Week van de Arbeidsmobiliteit van 27 tot en met 31 oktober

Woensdag 22 oktober 2014

Door Redactie

© Week van de Arbeidsmobiliteit

Van 27 oktober tot en met 31 oktober vindt de Week van de Arbeidsmobiliteit plaats. Medewerkers krijgen dan de mogelijkheid om mee te draaien bij een andere organisatie. Op deze manier worden zij zich bewust van andere werkzaamheden en krijgen ze zicht op de verschillenden mogelijkheden die er zijn in de regio. Doel hiervan is de bewustwording van de eigen mobiliteitsmogelijkheden te vergroten.

Een van de deelnemers is wethouder Johan Kruithof, als actief voorvechter van mobiliteit in de Stedendriehoek gaat hij één dag van baan wisselen met directeur Willem Dikker Hupkes van Blanken Controls B.V. Wethouder Kruithof gaat verschillende werkzaamheden uitvoeren binnen de organisatie, en de heer Hupkes gaat ervaren wat het inhoudt om een publieke functie als wethouder te hebben.

Workshopweek
Gedurende de Week van de Arbeidsmobiliteit worden er verschillende workshops georganiseerd voor alle lagen van een organisatie. Zo is er een denktank  voor directieleden, worden hr-managers en -medewerkers uitgedaagd om actief na te denken over mobiliteit in de eigen organisatie, en is er voor medewerkers een workshop georganiseerd die het belang van netwerken belicht wanneer vrijwillige of verplichte mobiliteit aan de orde is.

Afsluitende borrel
De Week van de Arbeidsmobiliteit wordt op 31 oktober afgesloten met een netwerkborrel. Deze zal geopend worden door Jan Jacob van Dijk, gedeputeerde voor de provincie Gelderland. Daarnaast zal Ton Heerts van de FNV zijn visie op Arbeidsmobiliteit delen. Uiteraard word er ook teruggeblikt de ‘mobiele’ week.

Aanmelden
Wilt u arbeidsmobiliteit ervaren, deelnemen aan één van de workshops of aanwezig zijn bij de netwerkborrel. Meldt u zich dan nu aan voor de Week van de Arbeidsmobiliteit op weekvandearbeidsmobiliteit.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!