Weg kankerzooi! Doneren, die hap!

Zondag 22 april 2012

Door Peter Vroon

Frevaro & Vroonphotomotion

In Gigant vond een geweldige avond plaats voor het goede doel. Het goede doel heet Roparun. Estafettelopers lopen om geld in te zamelen voor bestrijding van kanker. Mij spreekt dat ook aan, omdat ik daar zelf persoonlijk mee te maken heb gehad. Spelen en doneren voor het goede doel.

The Steel Breeze liet klanken horen waardoor de muziek van Pink Floyd nog indringender binnenkwam. De band speelt op hoogstaand niveau. Een gemotiveerde club muzikanten die belangeloos Roparun ondersteunden op deze wijze. Als je Bazbo’s filmpjes van het optreden van Steel Breeze wilt zien, klik dan hier, hier en hier. Meneer  van Zanten rockte en speelde strak en meeslepend. Vooral de frontman verstaat de kunst van het publiek entertainen.

Eigenlijk ben ik wel heel trots dat we in Apeldoorn zulke goeie muzikanten hebben zoals die van deze bands, die zich inzetten tegen kanker. Dat bleef en was het doel. Door lotenverkoop werd nog 1000 euro ingezameld. Dankzij Saskia Paulissen kreeg de Roparun goede aandacht in de korte wisselpauze. Zij interviewde  de lopers op het podium van Gigant.

Fotos:
Zwart-wit: Frevaro
Kleur: Vroonphotomotion

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!