Wel winnnen, hè!?

Donderdag 15 maart 2012

Door Redactie

Wat zeg je vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je om met blèrende ouders langs de kant?

Na succesvolle voorstellingen in Groningen en Arnhem zal op zaterdag 21 april 2012 de theater­voorstelling ‘Wel winnen, hè!’ plaatsvinden in Schouwburg Orpheus te Apeldoorn. Deze voorstelling gaat over het effectief begeleiden van jeugdsporters en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport. En voor bestuurs- en commissie­leden, die bij hun sportclub een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen.

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht (met onder andere Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen), is gestoeld op praktijk­ervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek! De sportbonden organiseren deze theatervoorstelling in samenwerking met het Verenigingsburo, Sportraad Apeldoorn en Accres.

De voorstelling is uiteraard bij te wonen. Voor meer informatie kunt u kijken in onze AGENDA!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!